BIST 9.888
DOLAR 34,16
EURO 38,03
ALTIN 2.886,69
GÜNCEL

5 aylık İsmail bebek evde çıkan yangında hayatını kaybetti

DENİZLİ'de meydana gelen yangında, anne iki çocuğunu kucaklayıp çıkardı ancak çabası yetmedi. Acı olayda 5 aylık İsmail öldü 2 yaşındaki Eşenaz Akkış kolundan yanarak kurtuldu.

Baklan ilçesi Beyelli Mahallesi'nde, üç çocuklu Sevgi (30)-Aytekin Akkış (33) çiftinin, iki katlı bir binanın zemin katındaki evlerinde, saat 07.00 sıralarında yangın çıktı. Oturma odasında başlayan ve elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede tüm odayı sardı.

4 yaşındaki kız çocuğu dışarı çıktı ancak..

Akkış çiftinin bu sırada odada uyuyan çocuklarından 5 aylık İsmail Akkış ile 2 yaşındaki Eşenaz Akkış, yanarak ağır yaralandı. Son anda uyanıp, alevleri fark eden 4 yaşındaki Beyza Akkış ise dışarı çıkarak canını kurtardı. 

Bu sırada bahçedeki fidanları sulayan Sevgi Akkış, yangını fark edip, alevlerin arasına dalarak içerde beşikte yatan oğlu İsmail ve yer yatağındaki kızı Eşenaz'ı kucaklayıp, dışarı çıkardı. Yangını görerek yardıma koşan yakınları da evin camını kırıp, hortumla su sıkarak alevlere müdahale ederken, bir yandan da durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirip, yardım istedi.

Minik İsmail hastanede hayata veda etti

Vücutlarında ağır yanıklar bulunan minik İsmail Akkış ile ablası Eşenaz Akkış, Çivril Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Ancak, iki kardeşten minik İsmail, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.