BIST 9.888
DOLAR 34,13
EURO 38,00
ALTIN 2.884,06
GÜNCEL

6 yaşındaki kahramana kız kardeşi için yüzüne 90 dikiş atıldı

ABD 6 yaşındaki Bridger Walker'ı konuşuyor. 4 yaşındaki kız kardeşini köpek saldırısından korumak isterken yaralan ve yüzüne 90 dikiş atılan Walker "Biri ölecek ise o ben olmalıydım" dedi.

Dünya kız kardeşini köpek saldırısından korumak için araya giren ağabey Bridger Walker'i konuşuyor. 90'dan fazla dikiş atılan Walker, "Biri ölecek ise o ben olmalıydım" dedi.

KARDEŞİNİ KORUMAK İÇİN ATILDI

ABD basınında yer alan habere göre; olay 9 Temmuz'da Wyoming eyaletinde yaşandı. Kardeşine doğru gelen Alman kurdunu gören Walker, köpeği korkutmak istedi. Köpek Walker'a saldırdı. Walker, çeşitli bölgelerinden yaralandı.

90'DAN FAZLA DİKİŞ

Köpeğin saldırısının ardından Walker ameiyata alındı. Ameliyat 2 saat sürdü, Walker'in vücuduna 90'dan fazla dikiş atıldı. Olay teyzesinin Instagram paylaşımı ile ortaya çıktı.

SÜPER KAHRAMANLAR 'BİRDGER'İ ALKIŞLADI

Bridger'ın süper kahraman filmi 'Avengers' hayranı olduğunu söyleyen teyzenin bu paylaşımı önce ünlü oyuncu Anne Hathaway'in ilgisini çekti. Bridger ile kız kardeşinin fotoğrafını kendi hesabından paylaşan Hathaway, "Ben bir Avenger değilim ama bir süper kahraman gördüğüm zaman onu tanırım. Umarım hayatımda senin yarın kadar bile cesur olmayı başarabilirim" diye yazdı.