BIST 10.030
DOLAR 34,13
EURO 38,25
ALTIN 2.918,82
İŞÇİ

Akrabaların gazabına uğrayan meslekler

Mesleğiniz ne olursa olsun akrabalarınız ya da tanıdıklarınızın sizden bir takım talepleri olacaktır.

Akrabaların gazabına uğrayan meslekler

Bilgisayar mühendisi Tabii ki öncelikle oğlanın bilgisayarına format atması istenecektir kendisinden, kurtuluşu yok, bugün değilse yarın. Açılmayan internet siteleri, yeni alınan modemin kurulumu, virüslerin temizlenmesi gibi bitmek tükenmek bilmeyen sorumluluklarınızın yanında cep telefonları ile ilgili sıkıntılarda da ilk akıllarına gelen siz olacaksınız.

Akrabaların gazabına uğrayan meslekler

Muhasebeci "Oğlanın sigortasını düşükten yatırıyorlarmış" diye başlayan muhabbet "Benim emekliliğe ne kadar kaldı bi hesaplasana yiğenim" safhasına kadar gider, gidecektir. Hazırlıklı olun. Memleket insanının sigorta ile ilgili soruları asla bitmez.

Akrabaların gazabına uğrayan meslekler

Eczacı Bir babaannenin radarına girdiyseniz, tansiyon ölçtürmekten, "Kızım şu benim kalp ilaçlarını yazdırabilir misin" diye elinize koca bir liste tutuşturmaya kadar gidebilirler. Eşantiyon kalem, not kağıdı, mouse pad gibi talepler de olmazsa olmazlardandır. Bedava olduğu müddetçe üzerinde ilaç markası yazan naylon poşet bile getirseniz mutlu olurlar.

Akrabaların gazabına uğrayan meslekler

Öğretmen Her an "bu dönem bizim oğlanın dersleri biraz zayıf, üç tane kırık getirdi. Arada biraz çalışsanız ablası" cümlesini duyabilirsiniz. Branşınızın da bu konuda bir önemi yoktur. Öğretmenseniz her dersi az çok bilmelisiniz.