8. sınıf TEOG (Merkezi sınav) soruları yorum: 28-29 nisan

2014 TEOG merkezi sınav soruları nasıldı, TEOG soru ve cevapları yorumları, v8. sınıf merkezi sınav TEOG soruları nasıldı, 2014 TEOG sınav yorumları, 2014 TEOF merkezi sınav soruları forum 8. sınıf TEOG (Merkezi sınav) soruları forum: 28-29 nisan

MEMURLAR- Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) ortaokul 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen ikinci dönem ortak sınavlarının ilk oturumu başladı.

Sınav sonrası öğrenciler soruları memurhaber.com'da tartışıyor...

TEOG-MERKEZİ SINAV soruları nasıldı, hangi ders daha zordu, hangi dersin soruları tahmin ettiğinizden kolay geldi, kafanızı en çok karıştıran sorular hangisiyidi?

EKREM AYTAR YAZIYOR.....

Liselere yerleştirmede bu yıl ilk kez uygulanan TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavlarının ikincisi 28-29 Nisan 2014 Pazartesi-Salı günü uygulanacak.

Merkezi Ortak Sınava girecek 1 milyon 271 bin 273 sekizinci sınıf öğrencisi sınavlara kendi okullarında girecek; sınav gözetmeni öğretmenler ise ilçe komisyonlarınca belirlenen farklı okul öğretmenlerinden oluşacak. Ayrıca sınav yapılacak ortaokulların(İlkokul-0rtaokul birlikte olan okulların ilkokulları öğretmen ve öğrencilerine de) 5, 6 ve 7. sınıf öğrenci ve sınavda görevli olmayan öğretmenlerine 28-29 Nisan tarihleri tatildir.

Merkezi Ortak Sınavların ilk günü olan 28 Nisan Pazartesi günü saat 9:00’da başlayacak sınavlarda sırası ile Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi dersi sınavları gerçekleştirilecek.

Sınav süreleri bir ders saati 40’ar dakika ve sınav araları 30’ar dakika olacak. Buna göre Türkçe 9:00, Matematik 10:10 ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi sınavı 11:20’de başlayacak. İlk günkü sınavlar 12:00’da sona erecek.

Merkezi Ortak Sınavların ikinci günü olan 29 Nisan Salı günü saat 9:00’da başlayacak sınavlarda ise sıra ile fen ve teknoloji, TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil dersi sınavları gerçekleştirilecek. İkinci günkü sınavlarda aynı birinci günkü gibi 9:00’da başlayıp 12:00’da sona erecek.

EKREM AYTAR'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN