Genç yeteneklere iş fırsatı

Bilişim sektöründe kariyer yapmak isteyenler BimSA Genç Yetenek Programı aracılığıyla bilişim sektörüne adım atabilirler.

Bilişim sektörüne yeni ve genç yetenekler katmayı hedefleyen BimSA, “BimSA Genç Yetenek Programı”nı hayata geçirerek bu alanda kariyer yapmak isteyen yetenekli gençlere fırsat sunuyor.

Bilişim sektörüne yeni ve genç yetenekler katmayı hedefleyen BimSA, “BimSA Genç Yetenek Programı”nı hayata geçirerek bu alanda kariyer yapmak isteyen yetenekli gençlere fırsat sunuyor.

Türkiye’nin en büyük bilgi teknolojisi firmalarından BimSA, bilişim sektörüne adım atmak ve bu alanda kariyer yapmak isteyen genç yeteneklere fırsat sunuyor.

BimSA, Sabancı Üniversitesi Kariyer ve Staj Ofisi ile başlattığı “BimSA Genç Yetenek Programı” ile Sabancı Üniversitesi öğrencilerine BimSA’da part-time çalışma fırsatı sunuyor. Program diğer ünversitelerde de uygulanmaya başlanacak.

PROGRAM NASIL İŞLİYOR?

Programa Sabancı Üniversitesi’nde öğrenim gören, her programdan 3 ve 4’üncü sınıf ve yüksek lisans öğrencileri başvurabiliyor. Başvuran öğrenciler yüz yüze gerçekleştirilecek mülakatlar, kişilik envanterleri ve genel yetenek sınavlarının ardından Mart ayında gerçekleştirilecek oryantasyon ve işbaşı eğitimlerinin ardından BimSA’da aktif olarak çalışmaya başlayacak. Mayıs ayına kadar devam edecek olan yoğun program sonrasında başarılı olan öğrenciler, BimSA’da tam zamanlı çalışma imkânına kavuşacaklar.

İŞTE ÇALIŞILABİLECEK PROGRAMLAR

Öğrencilerin BimSA’da part-time çalışabilecekleri programlar ise şöyle: Yazılım Geliştirme, Sistem Ve Altyapı (Microsoft Sistemleri, Unix / Linux Sistemleri), Ağ & Güvenlik, Ortakatman (SAP Basis,Veritabanı) SAP Danışmanlığı,Satış, GRC ve Proje Yönetimi, Kurumsal Çözümler Direktörlüğü (Big Data & Analytics, Bimsa Çözümleri: Pratis (e-satınalma), Edoksis (e-defter, e-arşiv, e-fatura), HRWeb (IK ürünü) Programa katılmak isteyen öğrenciler, en çok yer almak istedikleri üç bölümü de belirttikleri özgeçmişlerinigencyetenek@bimsa.com adresine göndermeleri gerekiyor.

BimSA HAKKINDA

BİMSA, 40 yıllık deneyimi ile Türkiye’nin önde gelen bilgi teknolojisi şirketlerindendir. Orta ve büyük ölçekli şirketlerin; uygulama ve iş danışmanlığından kuruma özel uygulamalara, işletimden teknik hizmetlere, donanımdan yazılıma kadar tüm bilişim ihtiyaçlarını karşılamak ve müşterileri için “en uygun” çözümleri “en yüksek” kalitede oluşturmak üzere faaliyet göstermektedir.

Deneyimli uzman kadrosu ile BİMSA; üretim, finans, insan kaynakları, tedarik zinciri yönetimi, endüstriyel otomasyon yazılımı, müşteri ilişkileri yönetimi, ürün ömrü yönetimi, iş zekası, portal yönetimi ve karar destek sistemleri konularında, çok çeşitli donanım ve yazılım platformlarında uygulamalar geliştirir ve uyarlar. En güncel bilgi teknolojilerini kullanarak geliştirdiği ürün ve hizmetlerle, e-iş çözümleri, uygulama geliştirme, SAP danışmanlığı, e-ticaret, mobil uygulamalar, doküman yönetimi, servis odaklı mimari teknolojileri, sunucu işletimi ve barındırma gibi alanlarda müşterilerine rekabet avantajı sağlar.