İstanbul'da silahlı saldırı bir polis şehit oldu

İSTANBUL Arnavutköy’de emniyet güçlerinin düzenlediği bir operasyonda polislere ateş açıldı. Polislerden biri şehit oldu.

İstanbul Arnavutköy’den son dakika haberi...İstanbul Arnavutköy'de denetim yapan mobil polis ekipleriyle şüpheliler arasında çatışma çıktı.

Saldırıda bir emniyet müdürü ile bir polisin yaralandığı belirtiliyor. Bölgeye çok sayıda polis ekibi ve Özel Harekat sevk edildi. Çatışmanın devam ettiği belirtiliyor. İstanbul Arnavutköy'de polis ekipleri, gözaltına almak istediği zanlının silahlı saldırısına uğradı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Saat 12.45 sularında Arnavutköy'de uyuşturucu satıcılarına yönelik denetim sırasında aranan şüpheliyi gözaltına almak isteyen polis ekibine silahlı saldırı düzenlendi, çatışma çıktı. Saldırıda, ilçe emniyet müdürü ve bir polis memuru yaralandı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi ve Özel Harekat sevk edildi, çatışma çıktı. Saat 14.20'ye doğru silah sesleri sustu. Çatışmada saldırgan silahıyla birlikte ölü olarak ele geçirilirken, yaralı polis memuru ise kurtarılamayarak şehit oldu.

BİR SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ
Arnavutköy'deki çatışmada saldırgan öldürüldü. Saldırganın  öldürülmesiyle birlikte operasyon sona erdi.