İstanbul'da trafik kazası otoyolu kapattı!

İstanbul TEM İstoç mevkiinde meydana gelen trafik kazası nedeniyle otoyol Ankara istikametine kapandı.

TEM Ankara İstikameti Bağcılar İstoç mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından otoyol kontrollü olarak trafiğe açıldı. Araçlardan akan yağ ve mazotun, kumlama ekipleri tarafından temizlenmesinin ardından trafik normale döndü. Kaza Bağcılar TEM otoyolu Ankara İstikametinde saat 09.00'da meydana geldi. Emre İlday (23) yönetimindeki 34 DY 2093 plakalı otomobil, önünde seyretmekte olan Barış Kocabay (35) 34 EU 8739 plakalı

servis minibüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle servis minibüsü takla attı. Şoför Kocabay ile birlikte 4 personel yaralanırken, olay yerine çok sayıda ambulans ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere taşındı. Kaza nedeniyle kapanan otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından trafik, kontrollü bi şekilde trafiği açıldı. Kumlama ekiplerinin çalışmalarının ardından ise yol tamamen trafiğe açıldı.

AMBULANSLARA EMNİYET ŞERİDİ ENGELİ

TEM Ankara istikameti İSTOÇ mevkiinde 5 kişinin yaralandığı trafik kazasının yaşandığı noktaya ambulanslar ulaşmakta güçlük çekti.

AMBULANSLAR EMNİYET ŞERİDİNE GİRDİ AMA..

2 ambulans yaralıların yardım beklediği noktaya ulaşmak için emniyet şeridine girdi ama o şeridi de dolduran sürücüler nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti.

AKILLARINA İLK GELENİ YAPTILAR, EMNİYET ŞERİDİNİ İŞGAL ETTİLER

Bir pazar sabahı, İstanbul'da trafiğin en az olduğu gün ve saatte trafiğe çıkan sürücülerden bazıları, trafik yoğunluğunu ve diğer sürücüleri atlatmak için yine akıllarına ilk geleni, emniyet şeridini kullanmayı tercih etti. Onların bu tercihi ambulansların yaralıların yardım beklediği olay yerine varışını geciktirdi.