İstanbul'daki ulaşım zammına itiraz

İSTANBUL'da Şubat ayından itibaren uygulanmaya başlayan ulaşım zammına CHP'den itiraz geldi. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat yapılan zamlara şikayette bulunarak itiraz etti.

İSTANBUL'da yapılan toplu ulaşım zammına CHP'den şikayet geldi. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat Bağcılar'da bulunan Bölge İdare Mahkemesine gelerek İstanbul'da yapılan ulaşım zammına itiraz etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve beraberindeki bir grup, İstanbul'da yapılan ulaşım zammına itiraz etmek için Bağcılar'da bulunan Bölge İdare Mahkemesi'ne geldi. Canpolat ve beraberindekiler, toplu ulaşıma yapılan zammı mahkemeye taşıdı.

ZAMMIN GERİ ALINMASI KONUSUNDA DAVA AÇILDI

Basın mensuplarına açıklama yapan Cemal Canpolat, İstanbul'da yapılan ulaşım zammına itiraz ederek, "Zammın geri alınması konusunda bugün dava açtık. Sadece dava açmak yetmiyor, büyükşehir belediye grubumuz büyükşehir gündemine zamların geri alınmasını getirecek. Yapılan zamların geri alınması için bugün dava açtık ve bu davanın takipçisi olacağız" dedi.