Meteoroloji uyardı bu saate dikkat!

İSTANBUL hava durumu başta olmak üzere meteoroloji uyardı. Sıcaklık düşüyor hafta boyunca şiddetli yağışlar var. Meteoroloji'den yapılan açıklamada İstanbul'da saat 18:00'den itibaren sağanak yağış gelecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne çevrelerinde Cuma öğle saatlerinde yağış beklediğini açıkladı.

Yurt genelinde yağışlı hava kendini gösterecek özellikle Trakya'da gökgürültülü, şiddetli sağanak yağış görülecek. Bugün saat 18.00'de başlayacak olan ve yağışlar yeni hafta boyunca da devam edecek. Meteroloji 3 il için uyardı. Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne çevrelerinde kuvvetli sağanak var

Peki Ankara, Bursa, Eskişehir, Bolu, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, İzmir, Antalya hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL HAVA DURUMU BU SAATE DİKKAT!

İSTANBUL hava durumu için meteoroloji yeni uyarı verdi. Bugün saat 18.00'den sonra başlayacak olan şiddetli yağış haftasonunda da etkili olacak. Sıcaklık değerleri ise 3 ile 5 derece birden düşecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yer yer kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor.

3 İL İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI YAPILDI

Bugün öğle saatlerinde başlayacak yağışların Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.