Meteoroloji uyardı yağışlar kaç gün devam edecek?

İSTANBUL hava durumu başta olmak üzere meteoroloji son raporu açıkladı. Havalar nasıl olacak, yağış devam edecek mi? İşte detaylar...

İSTANBUL hava durumu başta olmak üzere son tahminler şok etti. Özellikle İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına bugün de etkisini yer yer gösterecek.

Yağışları yurt genelinde yarın, yani 15 Haziran çarşamba günü de etkili olması bekleniyor. Yarından sonra sıcaklıklar tekrar artacak. Balıkesir, Çanakkale, Bolu, Eskişehir, Muğla, Manisa çevrelerinde gök gürültü sağanak yağış bekleniyor.

İSTANBUL'DA YAĞIŞ DEVAM EDECEK Mİ? METEOROLOJİ AÇIKLADI
İSTANBUL hava durumu yeni tahminleri meteoroloji açıkladı. İstanbul güne fırtına ve sağanak yağışla uyandı. Yağışlar gün içinde ve yarın aralıklarla devam edecek.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trakya, Marmara'nın güneyi (Balıkesir, Çanakkale'nin güneyi, Bursa, Bilecik, Sakarya'nın güneyi), Kuzey ve Kıyı Ege ( İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Uşak ve Kütahya) ile Eskişehir ve Bolu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.