Tuzla'da park halindeki minibüsten para çalan hırsız kamerada

Tuzla'da gece saatlerinde park halindeki minibüse girerek, 160 lira parayı çalan kişi güvenlik kamerasına yansıdı. 

Olay dün Tuzla'da saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Tuzla'da minibüs şoförü Zekeriya Öztürk, sabah saatlerinde işe gitmek için aracına binmek istedi. Minibüsün arka kapısının açık olduğunu fark eden Öztürk minibüsü kontrol etti. Araçtaki paralarının olmadığını fark eden Öztürk durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, araç kamera kayıtlarına baktığında minibüste hırsızlık yapıldığını fark etti ve hırsızlık yapan kişiyi bulmak için çalışmalara başladı. 

O ANLAR SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ
Minibüsün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir kişinin arka kapından girdiği, şoför koltuğuna yöneldiği görüldü. Yüzünde maske olan kişinin ardından minibüste bulunan bütün paraları bir poşete koyduğu görüldü. 

"BENİM İKİNCİ KEZ ARACIMA GİRİYOR"
Minibüsün şoförü Zekeriya Öztürk "Dün gece 03.00 sıralarında hırsız minibüsün sürmeli arka camı dışarıdan açarak içeriye girmiş. Minibüsteki 160 lirayı alıp gitmiş. Bu hırsız sürekli minibüsçülere hedef almış durumda. Birkaç arkadaşımızın da araçlarına girmiş. Bu hırsız benim ikinci kez aracıma giriyor. Aynı gün başka bir arkadaşın da aracına girmiş." dedi