2016 EKPSS giriş belgeleri yayınladı

2016 EKPSS giriş belgeleri açıklandı mı? 24 Nisan 2016 tarihinde, saat 10:00'da yapılacak olan 2016 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı giriş belgeleri yayınlandı.

24 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı için başvuruda bulunan adayların sınav salonlarına atama işlemleri tamamlandı.

ÖSYM tarafından yapılan 2016 EKPSS duyurusuna göre adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi'ni "ais.osym.gov.tr" internet adresi üzerinden T.C Kimlik numaraları ve aday şifrelerinin yardımıyla edinebilirler.

EKPSS'YE GİRECEK ADAYLAR DİKKAT

Sınava girecek adaylar için ÖSYM tarafından yapılan duyuruda Sınav günü sınav görevlilerinin, fotoğrafından EKPSS adayının kimliğini belirlemede güçlük çekmesi durumunda söz konusu adayın sınava alınmayacağını ve adayın sınavının geçersiz sayılabileceği, adayların mutlak suretle yanlarında Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı (Nüfus Cüzdanı) Süresi geçerli pasaport, askeri öğrenciler için askeri kimlik belgesi, hükümlü adaylar için söz konusu dfurumlarını belirten fotoğraflı ve resmi belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları ve diğer tüm belgeler sınava giriş için geçersiz sayılacaktır.