İstanbul nöbetçi eczane listesi

İstanbul nöbetçi eczane listesi zor zamanlarda ulaşabileceğimiz uzaklıkta. Nöbetçi eczaneleri ihtiyaç anında bulabilmemiz için listeler internet üzerinden yayınlandığı gibi tüm ilgili kurum ve kuruluşlara da ulaştırılmaktadır.

Nöbetçi eczane  bulmak artık çok kolay. İstanbul ilçelerinde hangi gün hangi eczane nöbetçi? İşten İstanbul'daki tüm ilçelerin nöbetçi eczane listeleri

Akşam 19.30'dan sonra ilaç gerektiğinde aradığımız, hafta sonlarında ihtiyaç anında bulmak zorunda olduğumuz nöbetçi eczaneler, her gün ve her hafta sonu değişiyor.

İşte ilçenize en yakın nöbetçi eczaneler. Nöbetçi eczaneleri bulmak için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.


İSTANBUL İLÇELERİ NÖBETÇİ ECZANELERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Eczaneler gündüz saat 08.30 ile 19.30 saatleri arasında çalışmaktadır. Nöbetçi eczaneler ise saat 19.30'dan itibaren çalışmaya başlar.

Nöbetçi Eczanelerin Çalışma Düzeni

Eczanelerin bulundukları yerlerin özellikleri de göz önüne alınarak, nöbet tutulacak günler ve çalışma saat ile kaç adet eczanenin nöbetçi kalacağı, Bölge Eczacı Odası veya temsilcisi tarafından belirlenir ve bir nöbet listesi hazırlanır. Bu listeler, il Sağlık Müdürlüğü veya görevli yetkilin kabul ve onayı ile uygulamaya konulur.

Nöbetçi eczanelerin kolayca bulunabilmesi için tüm eczanelerin kapılarına listeleri yapıştırılır. Bu listeler ayrıca polis merkezlerine, garnizon komutanlıklarına, PTT danışma servisine, yataklı tedavi kurumlarına, mahalli gazetelere ve ilgili olabilecek diğer kurumlara verilir.