BIST 10.030
DOLAR 34,15
EURO 38,25
ALTIN 2.912,71
GÜNCEL

Annenize burcuna göre hediye alın

Anneler günü yarın yani 08 Mayıs'ta kutlanacak. Annesine hala hediye almayan kişiler ise ne yapacağını bilmiyor. İşte annenize hala hediye almadıysanız bu haberimiz size göre

Annenize burcuna göre hediye alın

Hediye önerileri Anneler Günü'ne kısa bir süre kaldı. Eğer hala annenize ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz, astrolojiye kulak verin. İşinizi kolaylaştırmak için annenizin burcuna yönelik hediye alternatifleri size fikir verecek. İşte astrolojiye göre Anneler Günü için hediye önerileri..

Annenize burcuna göre hediye alın

Koç anneleri Hareketi seven Koç burcu anneleri için birlikte yapılabilecek eğlenceli aktiviteler hediye edilebilir. Annenizi şımartacak masaj ya da spa bakımları da onu sevinderecektir. Rahatına düşkün Koç burcu annesine spor ayakkabı da hediye edebilirsiniz.

Annenize burcuna göre hediye alın

Boğa anneleri Yemek yapmayı seven Boğa burcu annelerine mutfakta işini kolaylaştıracak bir el aleti veya şık bir kahve makinesi verebilsiniz. Toprakla uğraşmayı seven Boğa burcu annelerine bahçeyle ilgili hediyeler, taze çiçekler de iyi bir alternatif olabilir. Annenizle baş başa güzel bir yemek de yiyebilirsiniz.

Annenize burcuna göre hediye alın

İkizler anneleri Olan bitenden haberdar olmak isteyen İkizler burcu anneleri için akıllı telefon, tablet vb. bir teknoloji ürünü düşünebilirsiniz. Sevdiği konuda kitaplar, hafif kokulu parfümler ya da zarif takılar da iyi bir hediye alternatifi olabilir.