BIST 10.030
DOLAR 34,13
EURO 38,24
ALTIN 2.918,46
İŞÇİ

Başarılı memurlara bin 688 lira ödül

Görevli oldukları kurumlarda olağanüstü gayret ve çalışmalarıyla emsallerine göre başarılı görev yaptıkları için 3 defa başarı belgesi alan memurlara, ilgili amirlerin takdiriyle 1.688 TL tutarında ödül de verilebilmektedir.

Başarılı memurlara bin 688 lira ödül

Görevli oldukları kurumlarda olağanüstü gayret ve çalışmalarıyla emsallerine göre başarılı görev yaptıkları için 3 defa başarı belgesi alan memurlara, ilgili amirlerin takdiriyle 1.688 TL tutarında ödül de verilebiliyor.

Başarılı memurlara bin 688 lira ödül

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, hangi hallerde ve hangi memurlara ödül verileceği ile ödülün miktarı ve ödülün kimler tarafından verileceğini belirlemiştir.

Başarılı memurlara bin 688 lira ödül

ÖDÜL HANGİ MEMURLARA VERİLİR? Para ödülü, üç defa başarı belgesi aldığı için kendisine üstün başarı belgesi verilen memurlardan, ilgili amirleri tarafından uygun görülenlere verilir. Buna göre;

Başarılı memurlara bin 688 lira ödül

BAŞARI BELGESİ: Görevli oldukları kurumlarda olağanüstü gayret ve çalışmaları ile emsallerine göre başarılı görev yapmak suretiyle, kamu kaynağında önemli ölçüde tasarruf sağlanmasında, kamu zararının oluşmasının önlenmesinde ve önlenemez kamu zararlarının önemli ölçüde azaltılmasında, kamusal fayda ve gelirlerin beklenenin üzerinde artırılmasında veya sunulan hizmetlerin etkinlik ve kalitesinin yükseltilmesinde somut olaylara ve verilere dayalı olarak katkı sağladıkları tespit edilen memurlara verilir.