BIST 9.888
DOLAR 34,15
EURO 37,98
ALTIN 2.887,13
GÜNCEL

Başbakan Erdoğan'ın içindeki YHT yolda kaldı!

İstanbul-Ankara arasını 3.5 saate düşürecek Yüksek Hızlı Tren'in açılışı bugün yapıldı. Fakat Başbakan Erdoğan'ın içinde bulunduğu YHT ilk sefer esnasında İzmit'te yolda kaldı.

- İstanbul-Ankara arasını 3.5 saate düşürecek Yüksek Hızlı Tren'in açılışı bugün yapıldı. Fakat Başbakan Erdoğan'ın içinde bulunduğu YHT ilk sefer esnasında İzmit'te yolda kaldı.

Erdoğan Bilecik’teki konuşmasının ardından YHT ile çıktığı İstanbul turunda şok yaşadı!

İstanbul- Ankara arasını 3.5 saate indirecek Yüksek Hızlı Tren, bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların da katıldığı ilk seferini yaptığı sırada İzmit girişinde teknik bir arıza nedeniyle durarak yolda kaldı!

TCDD GENEL MÜDÜRÜ SÜLEYMAN KARAMAN: HİÇ ANLAYAMADIK

Yaklaşık 20 dakika sonra arıza giderilip tren hareket ederken, TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a, "Sayın bakAnım daha önce böyle bir şey olmamıştı, hiç anlayamadık. Nedenine bakıyoruz" dediği duyuldu.



Demiryolları Genel Müdürü Süleyman Karaman trenden indi, demir yolları çalışanları arızayı tespit etmeye çalışıyor. Yüksek Hızlı Tren’in kataner seyir telinin koptuğu tespit edildi.
Erdoğan da trenin içinde olduğu için çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Koruma polisleri Yüksek Hızlı Tren'in etrafını çembere aldı.

1 polis skorsky'si iki de kobra helikopterinin treninin tepesinde Kocaeli semalarında tur attığı görüldü.

 

YÜKSEK HIZLI TREN'DE SORUN ÇÖZÜLDÜ

Yüksek Hızlı Trende meydana gelen arıza giderildi, yolculuk devam ediyor. Başbakan Erdoğan'ın YHT'de yaşanan bu arızaya oldukça sinirlendiği öğrenildi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR