BIST 8.766
DOLAR 34,26
EURO 36,97
ALTIN 3.031,07
ÖĞRETMEN

Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri ne istiyor?

Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri her okulda bir tane bulunmak üzere Teknoloji Teknik Elemanı veya benzeri bir kadro ile okullara atanamaz mı?

MEMURLAR- Yaz tatili başlayalı bir hayli zaman oldu. Fakat öğretmenlerin problemleri yaz tatilinde de bitmiyor. Nasıl mı? Elektronik posta kutuma gelen iletilerden biri, “Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri’nin isteklerini” bize, sizlere ulaştırmak üzere dile getiriyor. Ben de bu öğretmen arkadaşlarımın isteklerinin geçerli nedenleri olduğunu düşünüyorum. Öncelikle bu arkadaşların isteklerini sizlerle paylaşayım. Ardından da kısacık benim teklifimi değerlendirmeleri için Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri ve yetkililerle paylaşacağım.

***

“Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri olarak Fatih Projesindeki önemimize dikkat çekerek sürekli kamuoyunu bilgilendirici çalışmalar yapmaya çalıştık. Fatih Projesinin bir ihale projesi değil eğitim projesi olması için daima çaba gösterdik. 100 Saatlik BTR kurslarının kapatılmasını istedik çünkü biz 4 yıl (3024 saat) boşuna okumamıştık.

Ekrem Aytar'ın yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR