BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
GÜNCEL

Bodrum yangınında tatilini paylaştı tepkiler büyüdü! Deniz Akkaya demediğini bırakmadı...

BODRUM YANGINI'nda Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile tekne tatili yapan ve teknede bikinisiyle Türk bayrağının önünde poz vererek sosyal medyanın tepkisini çeken Şeyma Subaşı, tatiline kaldığı yerden son gaz devam ediyor.

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkisi bir dargın bir barışık devam eden Şeyma Subaşı, Bodrum’da tatil yapıyor. Mohammed Alsaloussi ile Bodrum’da kiraladıkları lüks yatta tatil yapan Şeyma Subaşı gün boyu elinden düşürmediği “Chakra Healing” adlı yoga ve meditasyon kitabıyla objektife takıldı. 

Şeyma Subaşı'nın Türk bayraklı paylaşımı büyük tepki topladı!

Barıştığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Bodrum'a giderken uçakta verdiği samimi pozları paylaşan Şeyma Subaşı'nın tekne üzerinde çektiği fotoğraflar büyük tepki topladı. Türkiye'nin dört bir yanında yangınlar sürerken yapılan bu paylaşımlara en büyük tepki ise Deniz Akkaya'dan geldi. Sosyal medyadan adeta ateş püsküren Akkaya, "Senin için artık üzülmüyorum. Tek üzüldüğüm anne olduğun için senden hayatı öğrenen günahsız kızın" ifadelerini kullandı.

"Bir de Türk bayrağına k.çını dönmüş poz veriyor"

Şeyma Subaşı son olarak yangınların bulunduğu Bodrum'a bir grup arkadaşı ve sevgilisiyle tatil için uçtu. Subaşı Bodrum'a giderken sevgilisinin kucağında poz vermeyi de ihmal etmedi. Türkiye'nin dört bir yanında yangınlar sürerken Subaşı'nın bu paylaşımları tepki çekti. Deniz Akkaya daha sonraki paylaşımında ise, "Bodrum'da ne bindiğin tekne ne kaldığın otelin yatak odası kimsenin umurunda değil. Bir çık git memleketimizden geldiğin yere. Bir de Türk bayrağına k.çını dönmüş poz veriyor. Gerçekten soruyorum ülkede savaştan daha beter bir ortam varken... Ne sebep olursa olsun kitlelere açık bir mecrada sanki nazire yapar gibi böyle şeyler koymak hastalıklı ruh halidir" dedi.

Aylardır İbiza’da yaşayan Şeyma Subaşı, Türkiye’ye döndü. Subaşı, kısa bir süre önce barıştığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Bodrum’a gitti.