BIST 10.044
DOLAR 34,15
EURO 38,23
ALTIN 2.916,12
İŞÇİ

Böyle para kazanma yöntemi görmediniz

Para kazanmak zor iş ama alternatifleri çok. Girişimlik zekası yüksek insanların ortaya attığı bu yöntemlere bakınca çok şaşıracaksınız

Böyle para kazanma yöntemi görmediniz

SAÇ SATMA Sağlıklı uzun saçlar, geçmişte olduğu gibi günümüzde de popülerliğini korumaktadır. Bu durum, genç kızların hiçbir işleme maruz kalmamış saçlarını değerli hale getirmektedir. ABD’de bazı kadınlar peruk üreticilerine uzattıkları saçları satıyor. Aslına bakılırsa peruk için kullanılan saçların çoğu Hindistan ve Rusya’dan geliyor.

Böyle para kazanma yöntemi görmediniz

T-SHIRT GİYME Jason Sadler, 2005 yılında şirketlerin logolu t-shirt’ünü giyerek reklam yapma fikrini buldu. Bu fikri satmak ve hizmeti daha geniş kitleye duyurmak için de 2009 yılında bir web sitesi kurdu.

Böyle para kazanma yöntemi görmediniz

VİDEO OYUNU OYNAMAK Video oyunları ilk ortaya çıktığında birtakım insanlar oyunların, çocukluk ilgisi gibi sadece bir hobi olarak kenara atılacağını düşünüyordu. Bugün oyun endüstrisi teknolojisi, dünyasının en heyecan verici ve en karlı sektörlerinden biridir. Yeryüzündeki en popüler turnuvalardan biri olan Internetional, 2014 yılında 10 milyon dolar ödül havuzu ile gücünü herkese kanıtladı.

Böyle para kazanma yöntemi görmediniz

İNTİHAR DOKTORU Kuşkusuz tarihin en ürkütücü işlerinden biri intihar veya ötenazi klinikleridir. Buralar hayatını sonlandırmak isteyen insanların, ölümcül bir iğne almak için gittikleri kliniklerdir. Bu fikir ilk olarak bir Amerikalı patolog Jack Kevorkian tarafından savunuldu. Yeryüzündeki en ünlü intihar kliniği İsviçre’deki Dignitas Kliniği’dir. Şu ana kadar binin üzerinde insanın intiharında rol oynamıştır.