BIST 10.030
DOLAR 34,12
EURO 38,19
ALTIN 2.915,17
İŞÇİ

Bu mesleklerin aldatma oranı çok yüksek!

Meslekler, yaşantımıza büyük yön veriyor. Aldatmaya dayalı birçok inceleme ve araştırma yapıldı. Çoğunu TV ekranlarından ya da dergi sayfalarından duymuşsunuzdur.

Bu mesleklerin aldatma oranı çok yüksek!

Meslekler, yaşantımıza büyük yön veriyor. Aldatmaya dayalı birçok inceleme ve araştırma yapıldı. Çoğunu TV ekranlarından ya da dergi sayfalarından duymuşsunuzdur. Paratic.com adlı sitenin hazırladığı listeye göre bu listede yer alan mesleklerin aldatma oranı yüksek.

Bu mesleklerin aldatma oranı çok yüksek!

Boşanma oranları raporları gösteriyor ki internet, aldatma ya da aldatılma durumunun en büyük sebebi. Sosyal medya ve sohbet odaları, normalde mümkün olmayacak birçok kişi ile bağlantı kurmaya imkan veriyor. Sonuç böyle olunca da yeni biriyle tanışmanız sadece saniyelerinizi alıyor. Bilgi işlem çalışanları herkesten fazla internette zaman harcadığı için olası tuzaklara düşmeleri daha da artıyor.

Bu mesleklerin aldatma oranı çok yüksek!

İtfaiyeciler İtfaiye çalışanlarının diğer birçok meslekten daha yüksek oranda boşanma oranına sahip olduğu bilinen bir gerçek. Ama bu oranın 3 kat daha fazla olduğu gerçekten şaşırtıcıdır. Kuşkusuz boşanmaların büyük bir kısmının nedeni eşini aldatmadan kaynaklıdır. İtfaiye sektöründe çalışanlar insan hayatı açısından en büyük tehlikelerden bazıları olan duman ve ateş ile karşı karşıya kalıyorlar. Böyle tehlikeli ve bazen de travmatik koşullar altında çalışan kişilerin ruhsal sıkıntılar geçirmesi normal gibi duruyor.

Bu mesleklerin aldatma oranı çok yüksek!

Yönetici asistanları Yönetici asistanlarında aldatma son yıllarda artış göstermiştir. Sebebinin neden kaynakladığı henüz bilinmiyor ancak durum gittikçe ciddileşiyor.