BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
GÜNCEL

Bu topraklarda bunun propagandasını yapamazsınız!

İstanbul Sözleşmesi’nin yürürlükten kaldırılması ve LGBTİ hareketinin son dönem yükselişini değerlendiren kitaptayazmaz kanalında “LGBTİ sosyal terörizmin temelindedir” ifadeleri kullanıldı.

İstanbul Sözleşmesi’nin feshedilmesi hakkında konuşan kitaptayazmaz, bu sözleşme kadına karşı şiddetin engellemesi için değil aksine homoseksüelliğin anayasası olduğunu ileri sürdü. Kanalda her hafta güncel konuları yorumlayan analist, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz için “Kendi bedeninin propagandasını yapıyor. Bu gizli bir pornografidir” diye konuştu. Konuşmacı ayrıca, “Bu topraklarda bunu şahsi olarak yaşayabilirsiniz ama propagandasını yapamazsınız. Amaç aile yapısını bozmaktır” diye ekledi.

Videoya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

https://www.youtube.com/watch?v=Mh2-qsxNZxk  

Sosyal ağlarda kadına karşı şiddet için özel yayınlar yapıldığını dile getiren program konuşmacısı “Kadına karşı olduğu kadar bu ülkede çocuklara, engellilere ve diğer bireylere karşı da şiddet var. Bu bilinçli bir harekettir çünkü kadını ön planda tutup erkeksi olan bütün unsurların üzerini tırpanlamak istiyorlar” dedi.

Ankara Sözleşmesi için de değerlendirmelerde bulunan Kitaptayazmaz, “9 yaşında bir kız çocuğuna tecavüz eden kişiye verilecek tek ceza idamdır” diye belirtti.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR