BIST 10.030
DOLAR 34,15
EURO 38,25
ALTIN 2.912,71
GÜNCEL

Cuma günü mesajları hangi dualar okunur?

Cuma günü Müslüman inancına sahip insanlar için en özel gündür. Cuma günü mesajları atarak sevdiklerinize iyi dileklerde bulunabilirsiniz. Cuma günü için kısa ve anlamlı mesajlar haberimizde...

Cuma günü mesajları hangi dualar okunur?

Cuma mesajları ile sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel dilekler, dualar haberimizde. 6 Mayıs 2016 Cuma günü sevdiklerinize göndermek isteyeceğiniz en güzel Cuma mesajlarını haberimizde sizler için derledik.

Cuma günü mesajları hangi dualar okunur?

– Allah’ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Amin. Hayırlı cumalar dilerim. – Dua çiçeğini bilir misin, yeryüzünde sulanır, gökyüzünde açarmış. Melekler kulunuzdan deyip Rabbimize sunarmış. Dualarda buluşmak dileğiyle Hayırlı Cumalar. – Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

Cuma günü mesajları hangi dualar okunur?

– Uzaklardan bir yele ser süslü bir sonbahar akşamında. Gönüller bir olsun mekanlar kimin umrunda. Kardeşlik sevgi hissetmektir arada, yollar ve zaman olsada. Hayırlı cumalar dilerim. – Ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.

Cuma günü mesajları hangi dualar okunur?

– Allah’ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin tüm müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim. – Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.