BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na ziyaret başvurusu

Cumhurbaşkanlığı Sarayı ziyarete açıldı. Ziyaret için internet üzerinden bireysel olarak başvuru yapabilirsiniz. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı Sarayı vatandaşlar için ziyarete açıldı. Ziyaret etmek isteyen vatandaşların, başvurularını Cumhurbaşkanlığının resmi internet sitesinde yer alan "Külliye Ziyareti Başvurusu" linkine tıklayarak başvuru için gereken bilgileri doldurmaları gerekiyor.

Başvurular sadece internet üzerinden; TC Kimlik No ve iletişim bilgileri girilerek yapılabiliyor.



Hürriyet'te yer alan habere göre, başvurunun ardından vatandaşlara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programına ve başvuruların yoğunluğuna göre belirli seçenekler sunulacak ve başvuru sahiplerine kesin teyit için son bildirim, telefon üzerinden Halkla İlişkiler Başkanlığı'nca yapılacak.

ZİYARET BÜTÜN GÜN MÜ BELLİ SAATLERDE Mİ? 

Ziyaretlerin cuma günleri, öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki grup halinde gerçekleşmesi planlanırken, her bir grubun yaklaşık 40 kişiden oluşması, ziyaretin rehber eşliğinde ortalama 90 dakika sürmesi öngörülüyor.



ZİYARET KAPSAMINDA NERELERİ GÖREBİLECEKSİNİZ?

Vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı Sarayı ziyareti kapsamında sırasıyla idari binalar, Külliye bahçesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makamının da bulunduğu ana binanın zemin katı ve halihazırda halkın kullanımına açık olarak hizmet veren Beştepe Millet Camisi'ni gezebilecek.
Yorumlar 8 Yorum
ÇOK OKUNANLAR