BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
GÜNCEL

Didem Arslan'da şok olay! Dayım diye sevgilisini yıllarca eve almış...

SHOW TV'de yayınlanan Didem Arslan'la Vazgeçme programında filmleri aratmayan bir aldatma öyküsü gündeme geldi. İsa isimli bir şahıs, eşi Kadriye'nin 'dayısı' olarak tanıttığı adamla bir olup, çayına kahvesine uyku ilacı katarak aylarca kendi evinde başbaşa zaman geçirdiklerini iddia edince konuklar ve Didem Arslan şoke oldu.

Didem Arslan'la Vazgeçme programının 242'nci bölümünde, pembe dizileri aratmayacak bir skandal iddia işlendi.Eşinin kendisini dayısı dediği adamla aldattığını iddia eden İsa Bey, evde yaşananları anlatınc stüdyodaki konuklar ve programın sunucusu Didem Arslan şoke oldu...

"Dayım" dediği Osman meğer...

Mersin'de yaşayan İsa Güzel, eşi Kadriye Hanım'ın kendisine dayı olarak tanıttığı Osman isimli kişinin aslında sevgilisi olduğunu ve eşinin kendisini çok uzun bir süre boyunca aldattığını anlattı.

Mutfakta başbaşa yakalamış!

Kahvesine ilaç atılarak uyutulduğunu iddia eden İsa isimli şahıs, eşini ve dayısı olarak tanıttığı şahsı mutfakta başbaşa yakalayınca şüphelendiğini ifade etti.

'Çay kahve içer içmez uyuyordum'

Osman isimli şahsın yaklaşık bir buçuk yıl boyunca evinde sık sık kaldığını ifade eden İsa Güzel, her akşam işten geldiğinde çay kahve içer içmez uykuya daldığını, böylece sabaha kadar eşi Kadriye Güzel'in ve dayısı olarak tanıttığı Osman isimli şahsın başbaşa kaldığını iddia etti.