BIST 10.022
DOLAR 34,14
EURO 38,08
ALTIN 2.882,71
GÜNCEL

Dünyanın en iğrenç 10 mesleği

Bazı meslekler var ki öğrendiğinizde kendi mesleğinize şükredeceksiniz!

Dünyanın en iğrenç 10 mesleği

Estetik Uzmanı: Estetik uzmanları dışarıdan epey havalı bir iş yapıyorlarmış gibi görünseler de aslında bunun pek doğru olmadığını söylemek gerekiyor. Örneğin, ciddi cilt problemleri olan bir hastayı, yoğun bir ışığın altında neredeyse ağzının içine girecekmiş kadar yakınlaşıp işlem yapmak hiç de kolay olmamalı.

Dünyanın en iğrenç 10 mesleği

Kesimhane Çalışanı: Bir kesimhane çalışanıysanız pek çok hayvanı kısa süre içerisinde öldürmeniz gerekiyor. Ayrıca hayvanların belirli organlarını dışarıya çıkartıp paketlenmeye hazır hale getirmek de oldukça kulağa kötü geliyor. Ayrıca kesimhanelerden dışarıya yayılan kokunun, çoğu insanı metrelerce uzağa kaçmaya sevk ediyor.

Dünyanın en iğrenç 10 mesleği

Tavuk cinsiyeti ayrımcılığı: Bu işlem, yani cinsiyet ayrımı, tavuklar henüz yumurtadan yeni çıktıklarında yapılıyor. Çalışanlar, civcivin karnını sıkarak içinden dışkı çıkmasını sağlıyor ve anüsünün içine bakarak dişi ya da erkek ayrımı yapıyor. Eğer burada ufak bir yumru varsa civciv erkek, yoksa dişi olduğu anlamına geliyor.

Dünyanın en iğrenç 10 mesleği

Proktolog: Proktologların ne yaptığını biliyor musunuz? Proktoloji aslında kalın bağırsak, rektum ve makat bölgesi hastalıklarıyla ilgilenen tıp dalına verilen isimdir. Bu işi yapanlar da doğal olarak proktolog oluyor. Eğer bir hemoroit probleminiz varsa, ziyaret etmeniz gereken kişi bir proktologdur. Bu bölgeyle ilgili herhangi bir rahatsızlığınızda ise yine bir proktoloji uzmanına görünmeniz gerekmektedir.