BIST 9.921
DOLAR 34,12
EURO 38,20
ALTIN 2.922,58
GÜNCEL

Elinizde telefonla para kazanmanın 10 yolu

Akıllı telefonunuz elinizden düşmüyor mü? Akıllı telefonunuz ile adeta bir bütün haline mi geldiniz? O halde akıllı telefonunuz ile nasıl para kazanacağınıza dair iş önerilerimizi dikkate alın.

Elinizde telefonla para kazanmanın 10 yolu

Sanal asistanlar, yöneticilerin sıklıkla tercih ettikleri kişiler haline geldiler. Fiziki bir asistanın varlığını istemeyen kişiler, kendilerine sanal asistan tutuyorlar. Hem işleri düzenli bir şekilde planlanıyor ve hatırlatılıyor hem de ofis ve peşinde dolanan kişilerden kurtuluyorlar. Sanal asistan adına düşünmek gerekirse, evinde pijamaları ile otururken bir yöneticinin günlük işlerini planlıyorsunuz ve vakti geldiğinde hatırlatıyorsunuz.

Elinizde telefonla para kazanmanın 10 yolu

Bu iş için de oldukça güzel bir para kazanıyorsunuz. Nasıl olsa telefonunuz elinizden düşmüyor, unutmamak ve plan yapmak için de birçok ücretsiz uygulama var. Bunların da yardımıyla günlük yaşantınıza devam ederken sanal asistanlık görevinizi de kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Elinizde telefonla para kazanmanın 10 yolu

Birkaç sene önce küçük bir sosyal ağken, şimdilerde en yüksek kullanıcı sayısına ve büyüme hızına sahip sosyal ağlardan birisi haline geldi. Aynı zamanda oldukça iyi bir iş haline geldi.

Elinizde telefonla para kazanmanın 10 yolu

Reklam ve satış yaparak para kazanabileceğiniz bir hesap oluşturursanız, elinizden düşmeyen telefonunuz size para kazandırmış olur. Instagram’ı biraz kurcaladığınız zaman yurt dışında getirdiği ürünleri satan veya el emeği göz nuru tasarımları satan birçok kişiyle karşılaşırsınız. Neden siz de bu kişiler arasındaki yerinizi almıyorsunuz?