Emeklinin bankası değişiyor her emekliye 300 lira
SGK, emeklinin maaşını aldığı Ziraat Bankası ile sözleşmesini sonlandırdı. Bundan sonra maaşlar Denizbank'tan ödenecek. Anlaşma gereği Denizbank her emekliye 300 lira verecek
SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK), emekli maaşlarının Ziraat Bankası yerine Denizbank'tan ödenmesine karar verdi. İmzalanan protokol ile Temmuz ayından itibaren emekli olanlar maaşlarını Denizbank'tan alacak.
Protokole göre, Denizbank İstanbul, Ankara, Kocaeli gibi büyükşehirlerde bazı şubelerinden kalabalığı engellemek amacıyla emeklilere hizmet vermeyecek. Ülke genelinde şubesi az olan Denizbank PTT ile anlaşma imzalayacak ve şubesinin bulunmadığı yerlerde, emekliler maaşlarını PTT'den alacak. Banka PTT'ye belli bir komisyon ödeyecek.
EMEKLİ MAAŞLARI DENİZBANK'TA
SGK'nın Denizbank ile Temmuz ayının başında bir protokol imzaladı. Protokole göre, yeni emekli olacak herkes bundan böyle maaşlarını Denizbank'tan alacak. Daha önce emekli olanlar ise kendi bankalarında kalmaya devam edecek. Protokolde yer alan bir maddeye göre Denizbank, şubesinin bulunmadığı ilçe ya da köylerde PTT ile anlaşacak ve kuruma belli bir komisyon ödeyecek. Emekliler de maaşlarını PTT'den alacak.
BAZI ŞUBELER EMEKLİYE KAPALI
Protokole göre SGK, vatandaşa ödediği tıbbi malzeme bedellerini de Denizbank üzerinden yapacak. Denizbank İstanbul, Ankara, Kocaeli gibi büyükşehirlerde bazı şubelerinden, kalabalığı engellemek amacıyla emeklilere hizmet vermeyecek. Bu şubelerden maaşlarını almaları gereken emekliler PTT'ye yönlendirilecek.
EMEKLİYE PROMOSYON PARASI
Banka maaş almaya başlayacak emeklilere 300 lira promosyon parası verecek. Ancak bunu kabul eden emekliler üç yıl boyunca bankasını değiştiremeyecek. Diğer bankalarla yapılan protokollerdeki "Üç ay önce haber vermek kaydıyla kurum (SGK) sözleşmeyi fesh edebilir" maddesi ise bu protokolde bulunmuyor. Protokolü doğrulayan bir SGK yetkilisi, banka değişikliine neden ihtiyaç duyulduğu sorusunu ise yanıtsız bıraktı.
araştırın muhakkak iktidardan birilerinin baglantısını bukacaksınız yine işin içinde ali cengiz oyunları var denizban şubesi az kazıgı bol bankalardan bir tanesi
Ben emekli maaşımı Denizbanktan alıyorum. Maaşımı Denizbank a aktardığımda 400 tl promosyon verdiler. Ayrıca ,emeklilerden kart ücreti almıyoruz. dediler. Ne yazık ki benden kart ücreti aldılar. Tüm itirazlarıma rağmen verdikleri sözü uygulamadılar. Maaşımı akta racağım dürüst bir banka arıyorum. Denizbank ın verdiği sözleri tutmaması hiç hoş değil.
çok güzel bir anlasma olmus inşaallah verdikleri sözde dururlar
Yeni emekli olanlar alacakmiiiiiiiiiii ßß ßß SSS eskiler neya pack alamıcak mi
Ptt den emekli maaşı alanlardaki Denizbank tan alaerdi yurtcak maaşlarını editorum
İyice oyuncak oldu emekli bune kardeşim hic bu emekliyi savunan düşunen kimse olmayacakmı.emekli hep bankada rehin borçlu yazık
Yazıklar olsun 550 ev kirasi 150 fatura 500 mutfak masrafı gelde geçin maaş1050 emekli emekli olduğu gün ölmüştür başı sağ olsun emeklinin ağlayanı yok çunkü garip geldi garip gidecek.yaźıklar olsun bu hale getirenlere.
emekli maaşımı ziraat bankasından alıyorum ,kredi borcu nedeniyle banka değişikliğide yapamıyoruz,olan eski emekliye oluyor hani adalet.
300 liracık
emekli maaşını başka bankadan alanlar ne olacak,