BIST 10.030
DOLAR 34,12
EURO 38,16
ALTIN 2.914,94
GÜNCEL

Evli çiftler nasıl para biriktirmeli?

Evli çiftler eğer bilinçli birer tüketici olup birlikte hareket ederlerse birikim yapmaları oldukça kolay olur. İşte size birikim yapmanı için bazı ipuçları.

Evli çiftler nasıl para biriktirmeli?

Eğer çiftler para biriktirmek istiyorsa, öncelikli olarak birbirleri ile bu konuyu konuşmaları gerekiyor. Çünkü bir taraf bu konuda istekliyken diğer tarafın hiç böyle bir düşüncesi olmayabilir. Bu durumda anlaşmalık sorunu olarak ortaya çıkar.

Evli çiftler nasıl para biriktirmeli?

Aynı zamanda biriniz tasarruf ederken, bir diğeriniz pek umursamıyorsa, bu durumda da son derece büyük sorunlar çıkabilir. Bu nedenle oturup birlikte plan yaparak para biriktirmeye karar vermelisiniz. Her iki tarafta yapacaklarını bilmeli ve hayatı bu yönüyle de paylaşmalıdır.

Evli çiftler nasıl para biriktirmeli?

Genellikle düğün sonrasında çiftler hediye olarak gelen altınların bazılarını satarak borçlarını kapatırlar. Bu durum bazen gelin tarafından sorun olabilir. Sonuçta kadınlar altını sever. Ama bir kenarda duran altın pek karlı bir yatırım değildir ve hırsızlara davetiye çıkarır. Özellikle yeni evlilerin sıklıkla karşılaştığı bir durumdur.

Evli çiftler nasıl para biriktirmeli?

Günümüzde altın yatırımı internet üzerinden istenen yerde ve zamanda yapılabiliyor. Ayrıca sakladığınız altın gibi başınıza dert açmıyor. Ayrıca altın düşük fiyattan alınıp fiyat yükseldiğinde kar edildiği düşünülür. Ama forex piyasasında altın fiyatı yükselse de, düşse de kar elde edebilirsiniz. Son derece karlı bir yatırım olduğunu bilmelisiniz.