BIST 10.030
DOLAR 34,13
EURO 38,12
ALTIN 2.913,12
GÜNCEL

FETÖ üyesi memur sanılandan daha çok

Star gazetesi yazarı Resul Kurt, kamuda FETÖ ayıklaması yapılırken aslında FETÖ'cü olmaya kişilerin de yanlış ihbar sonucu görevden alındığını ve FETÖ'cülerin sanılandan daha çok olduğunu yazdı.

FETÖ üyesi memur sanılandan daha çok

Star gazetesi yazarı Resul Kurt, kamuda FETÖ ayıklaması yapılırken aslında FETÖ'cü olmaya kişilerin de yanlış ihbar sonucu görevden alındığını ve FETÖ'cülerin sanılandan daha çok olduğunu yazdı. İşte o yazı:

FETÖ üyesi memur sanılandan daha çok

Darbe/kalkışmanın başarısızlığa uğramasıyla birlikte haklı olarak FETÖ teröristleriyle topyekün bir mücadele de başladı. Birçok Bakanlıkta canla başla çalışmalar yapılıyor.

FETÖ üyesi memur sanılandan daha çok

Milli Eğitim Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Genel Müdürlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı, kamu bankaları ve kamu sermayeli büyük şirketler kurumlarındaki FETÖ’cüleri temizlemekle uğraşıyor, herkes üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içinde. Bugüne kadar görevden uzaklaştırılan kamu çalışanı sayısının 76 bin civarında olduğu açıklandı. Eminim en az bir bu kadar daha kişi FETÖ ile ilgilidir.

FETÖ üyesi memur sanılandan daha çok

Özellikle en büyük sızmaların olduğu ve 40 yıldır kendisini gizlemiş kriptoların bulunduğu Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bu zararlı unsurları temizlemesi büyük bir önem taşıyor.Ancak, burada FETÖ’cü olmasa bile düne kadar FETÖ ile kolkola olan yöneticiler ola ki duygusal davranabilir diye, ayıklama ve değerlendirme komisyonları FETÖ’nün suyunu içmemiş objektif kişilerden seçilmelidir.