BIST 9.829
DOLAR 34,17
EURO 38,19
ALTIN 2.937,31
İŞÇİ

Hükümet taşeron işçiler için düğmeye bastı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, taşeron işçileri kapsayan düzenlemeye yönelik, "Bu meseleyi kökten çözüyoruz bundan sonra iki işçi bir iş yerinde farklı statüde çalışmayacak, bunu kaldırıyoruz" açıklamalarında bulundu.

Hükümet taşeron işçiler için düğmeye bastı!

Çalışanların iş sağlığıyla ilgili durumunu da dikkate aldıklarını belirten Çelik, sağlıksız ortamda çalıştırmanın kabul edilemeyeceğine işaret etti.MİLYONLARCA ANNEYE ÇİFTE MÜJDE GELDİ!PRİM BORCU OLAN ESNAFA EMEKLİLİK YOLU!

Hükümet taşeron işçiler için düğmeye bastı!

Taşeron işçilerle ilgili Bakanlar Kurulu'na sevk edilen yasanın Mecliste 2013 Aralık'ta görüşülmesinin planlandığını ancak bu dönemdeki gelişmelerin buna izin vermediğini anlatan Çelik, "Türkiye'de olup bitenleri izlediniz, şubattaki olanları da izliyorsunuz. Meclisin gündeminde taşeron yasası, sosyal güvenlikle ilgili yasa, çalışma hayatıyla ilgili yasa görüşülecekken, 8-10 önemli yasa geldi ve dün itibariyle 'demokratikleşme' dediğimiz yasa çıktı" dedi.MİLYONLARCA ANNEYE ÇİFTE MÜJDE GELDİ!PRİM BORCU OLAN ESNAFA EMEKLİLİK YOLU!

Hükümet taşeron işçiler için düğmeye bastı!

Bazı kesimlerin taşeron işçilerinin sorunlarını siyasi malzeme olarak kullandığını öne süren Çelik, AK Parti iktidarının 1 Mayıs'ı resmi tatil ilan ettiğini anımsattı.MİLYONLARCA ANNEYE ÇİFTE MÜJDE GELDİ!PRİM BORCU OLAN ESNAFA EMEKLİLİK YOLU!