BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.881,72
GÜNCEL

İstanbul bu hafta baharı yaşayacak

TÜRKİYE'de hava sıcaklıkları artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı değerlendirmelere göre yurt genelinde sıcaklık 8 ila 10 derece yükselecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre Türkiye bu hafta baharı yaşayacak. Yurt genelinde hava sıcaklığı 8-10 derece arası artacak.

İstanbul'da havalar ısınmaya başladı. Bu hafta Ege yazdan farksız bir hava yaşayacakken İç Anadolu'nda da mevsim normallerinin üstünde sıcaklık bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

Yurdumuzun batı bölgelerinde görülen yağışlı havanın hafta sonunda da etkili olduktan sonra önümüzdeki hafta başından itibaren ülkemizi terk etmesi bekleniyor. Hala mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta sonuna kadar artacak. Mevsim normallerinin 8 ila 15 derece üzerinde seyredecek olan hava sıcaklıklarının Şubat ayı günlük ve aylık ekstrem sıcaklık değerlerine ulaşabileceği tahmin ediliyor.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Bursa, Bilecik, Balıkesir'in kuzey ilçeleri, Eskişehir, Bolu, Ankara, Kırıkkale, Antalya ve Isparta çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR