BIST 9.829
DOLAR 34,17
EURO 38,20
ALTIN 2.937,55
İŞÇİ

İşte kamuda en yüksek ücreti alan meslekler

Yeni Şafak gazetesi'nden Ahmet Ünlü, kamuda en yüksek ücret alanlara ilişkin detayları kaleme aldı. Peki kamuda en yüksek ücreti alan meslek grupları neler?

İşte kamuda en yüksek ücreti alan meslekler

Kamu kesiminde bilişim uzmanlarının öneminin artması ve bu hizmetlerin düşük ücretlerle yerine getirecek personel bulmadaki zorluklar yeni bir istihdam modeli getirilmesine zemin hazırlamıştır. İşte bu durum, yüksek ücretle bilişim uzmanı çalıştırmanın önünün açılmasına zemin hazırlamıştır.EMEKLİLERE 3 BÜYÜK SÜRPRİZ GELİYOR!10 MİLYON EMEKLİNİN GELİRİ BU 3 FORMÜLLE ARTACAK!

İşte kamuda en yüksek ücreti alan meslekler

Bu şekilde çalıştırılacak olanlardan kurumca belirlenecek en fazla beş kişiye ödenecek ücret, 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin (B) bendine göre istihdam edilenlerin sözleşme ücreti tavanının beş katını, diğer beş kişiye dört katını, geri kalanlara ise üç katını geçemez ve bunlara bu fıkrada belirtilen ücret dışında herhangi bir ödeme yapılamaz.EMEKLİLERE 3 BÜYÜK SÜRPRİZ GELİYOR!10 MİLYON EMEKLİNİN GELİRİ BU 3 FORMÜLLE ARTACAK!

İşte kamuda en yüksek ücreti alan meslekler

Bu hüküm çerçevesinde çıkarılan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik'te bilişim personeli olarak istihdam edilecek personelin alım süreci ve diğer hususlara yer verilmiştir.EMEKLİLERE 3 BÜYÜK SÜRPRİZ GELİYOR!10 MİLYON EMEKLİNİN GELİRİ BU 3 FORMÜLLE ARTACAK!

İşte kamuda en yüksek ücreti alan meslekler

2- Bilişim personelinden tavan ücretin üç katını alacak personele brüt 11.272,02 TL ücret ödenecektir. Bu ücretin neti ise 8.740 TL civarında olacaktır. Vergi dilimindeki artışlar dikkate alındığında yıllık ortalama ücret ise 7.540 TL civarında olacaktır.EMEKLİLERE 3 BÜYÜK SÜRPRİZ GELİYOR!10 MİLYON EMEKLİNİN GELİRİ BU 3 FORMÜLLE ARTACAK!