BIST 10.030
DOLAR 34,13
EURO 38,11
ALTIN 2.905,69
GÜNCEL

Köprülerde trafik nasıl işte son durum

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün cuma günü yapılan açılışının ardından İstanbul’da mesainin ilk gününde Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitleri köprülerinin akıcı olduğu görüldü.

Köprülerde trafik nasıl işte son durum

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün cuma günü yapılan açılışının ardından İstanbul’da mesainin ilk gününde Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitleri köprülerinin akıcı olduğu görüldü. Diğer günlere oranla daha düşük yoğunluklu trafikte, hafta sonunu 30 Ağustos’la birleştiren tatilcilerin de etkili olduğu belirtildi.

Köprülerde trafik nasıl işte son durum

İstanbul trafiğinin en yoğun olduğu sabah saatlerinde Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitleri köprülerinde trafik yoğunluğunun diğer günlere oranla az olduğu gözlenirken, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne talep azdı. Geçişlerin ücretsiz olduğu köprüde, daha çok otobüs ve kamyonların geçiş yaptığı görüldü.

Köprülerde trafik nasıl işte son durum

SELFIE ÇEKENLER UYARILDI Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü kullanan sürücüler yolun sağına çekerek, köprüyle selfie çekti. Köprüde devriye gezen görevli bir araç, sürücüleri yollarına devam etmeleri konusunda uyardı.

Köprülerde trafik nasıl işte son durum

AĞIR VASITALAR BÖYLE YÖNLENDİRİLİYOR İstanbul'da ağır vasıtaların Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçeceğinin açıklanmasının ardından polis ekipleri, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün son çıkışında uygulama yapmaya başladı. Ekipler, köprüye girmek isteyen sürücüleri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yönlendiriyor.