BIST 9.109
DOLAR 34,23
EURO 37,66
ALTIN 2.920,47
KPSS

KPSS sınav saatleri-KPSS saat kaçta 2014?

KPSS Saat Kaçta Başlıyor?KPSS cumartesi,pazar sabah oturumu saat 09.30'da başlayacak. KPSS cumartesi öğleden sonra oturumu ise saat 14.00'da başlayacak.

Öğretmenlik ve kamudaki A ve B grubu kadrolar için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) 4 oturum şeklinde bu hafta sonu gerçekleştirilecek. 

KPSS öncesi ÖSYM'den son uyarılar geldi. 

KPSS'ye girişte yanınızda olması gereken evrakları biliyor musunuz? KPSS'ye gelirken yanınızda getirmemeniz gerekenlerin listesi ÖSYM tarafından açıklandı. KPSS sınav giriş yerleri, KPSS oturum süreleri ve diğer tüm bilgiler şöyle:

KPSS SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

KPSS cumartesi ve pazar olmak üzere 4 oturumla gerçekleştirilecek. KPSS cumartesi sabah oturumu saat 09.30'da başlayacak. KPSS cumartesi öğleden sonra oturumu ise saat 14.00'da başlayacak. 

KPSS cumartesi sabah oturuum süresi 120 dakika olacak.KPSS cumartesi öğlenden sonraki oturumların süresi ise 100 dakika olacak. KPSS pazar sabah ve öğleden sonra oturumlarında ise süre 160 dakika olarak açıklandı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce (ÖSYM) gerçekleştirilecek sınav, 81 il merkezinde ve Lefkoşa'da cumartesi sabah ve öğleden sonra, pazar sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4 oturumda yapılacak.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR