BIST 9.974
DOLAR 34,15
EURO 38,01
ALTIN 2.881,92
GÜNCEL

Müezzinoğlu'ndan önemli patlama açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bu sabah İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bomblı saldırı hakkında açıklama yaptı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Müezzinoğlu'nun açıklamalarından satır başları: 

Tabii insani değerlerin, sevginin, merhametin, özverinin, kardeşliğin nasıl sınırsız ölçüsüz bir boyutu varsa insanlık dışı duruşunda haince eylemlerinde sınırsız bir tablosuyla ülke olarak ne yazık ki karşı karşıyayız. Masum insanları, bebekleri katledecek zihniyeti lanetliyorum.

Ülke olarak bu ağır tablolarla ne yazık ki karşı karşıyayız. MilLetçe birlik ve beraberlik içinde bu hain emelleri olan zihniyetle mücadeleyi sürdüreceğiz ve başaracağız.

 12 YABANCI UYRUKLU KİŞİ VAR

Canlı bomba eylemiyle karşı karşIya kaldı. 4 vatandaşımı kaybettik 37 yaralımız var. 4 yaralımız ameliyat sürecinde, umarım yeni kayıplarımız olmaz, kaybettiklerimize rahmet diliyorum, milletiminiz başı sağolsun diyorum...

Son gelen bilgilerde yaralıların 12 tanesi yabancı uyruklu olduğu bilgisi var. Kaybedilen vatandaşlarımız yabancı da olsa insan kaybediyoruz. Masum insanları kaybeden zihniyeti lanetliyorum. Hain eylemlerden uzak durmasını temenni ediyorum.

 Başbakanlıkta toplantıya geçiyorum hemen İstanbul'a dönüyorum. Bu söylentileri her olay sürecinde yaşıyoruz, asla yoktur demiyoruz ama istihbarat bütün tedbirleri alıyordur, alacaktır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR