BIST 9.896
DOLAR 34,15
EURO 37,98
ALTIN 2.879,78
GÜNCEL

Oğlunun cenazesinde 'beyaz balon' mucizesi yaşayan anne

Anne, oğlunun cenazesinde ağlarken beyaz balona dikkat edin. İnanılmaz bir şey!

Geçen yaz küçük oğulları Trebby vefat ettiğinde Filipinli aile’nin ocağına ateş düşmüştü. Trebby’nin nöbetinde (Hristiyanların cenazeden bir gün önce cenaze karşısında dua ettikleri erken tören), çok ürpertici bir o kadar da güzel bir hadise yaşandı.



Videoda da görüldüğü gibi cenaze odasındaki tabutun yanında beyaz balonlar durmakta. Facebook kullanıcısı Joy Ganda Vibar-Alamares yani Trebby’nin annesi ise o sırada küçük yaşta hayata gözlerini kapayan minik oğlunun yasını tutuyor.



Tam o sırada, balonlardan birisi tabuttan ayrılarak yavaşça odanın içinde süzülmeye başlıyor. Anne, önce onu farketmiyor ancak daha sonra balonun doğrudan kendine yönlendiğini görüyor.



Balon, şaşırtıcı bir şekilde annenin tam önünde duruyor. Anne Joy Ganda Vibar-Alamares de balonu fark ettikten sonra onu tutarak kendini teselli etmeye çalışıyor ve başını balona yaslıyor. Belki de Trebby’nin öteki dünyadan onunla iletişim kurmaya çalıştığını düşünüyor. Video, Joy Ganda Vibar-Alamares'in Facebook hesabından 81 bin kez paylaşıldı ve şimdiye kadar 5 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.