BIST 10.066
DOLAR 34,13
EURO 38,05
ALTIN 2.889,03
MEMUR

Öğretmenler Akvaryum'da buluşuyor!

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, Öğretmenler Günü’nde tüm öğretmenleri aynı şemsiye altında topluyor.

24-25 Kasım tarihlerinde öğretmen kimlikleri ile İstanbul Akvaryum’u ziyaret edecek tüm öğretmenler, akvaryumu ücretsiz gezebilecekler.

ÖĞRETMENLERİMİZ AYNI ŞEMSİYENİN ALTINDA İSTANBUL AKVARYUM’DA

Ayrıca kendileri için bugüne özel hazırlanmış şemsiyelerin sahibi olacaklar. Öğretmenlerimiz o gün coğrafi bir rotayı takip ederek, Karadeniz’den Pasifik’e uzanan bir yolculuk yapacak ve tropik yağmur ormanlarında şemsiyelerini açacaklar.

İstanbul Akvaryum Florya, gezi güzergahı, temalandırma, interaktif katılım olanakları ve yeni nesil teknolojisiyle dünyadaki tüm rakiplerinden ayrılıyor. Bünyesinde barındırdığı yağmur ormanı; nemi, ısısı, ışığı ile sayılı tropik habitatlarından biri olarak kabul ediliyor.


TROPİK YAĞMUR ORMANLARI DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA

İstanbul Akvaryum’un İspanyol küratör Pedro Garcia Miguel tarafından geliştirilen, yağmur ormanlarında tropik balıklardan, Sarı Anakondaya, Piranalardan,  Pacu’ya, Cayman timsahlarından,  kedi balıklarına, zehirli ok kurbağalarından Arapayma’ya kadar yüzlerce canlı  mevcut. İstanbul Akvaryum Florya, bu keyifli yolculuğa katılan öğretmenlerimize, 150’ye yakın tür ve alt türden oluşan toplam 1500 adet bitkinin bulunduğu bir atmosferde, unutamayacakları bir deneyim hediye ediyor.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR