BIST 9.900
DOLAR 34,11
EURO 38,13
ALTIN 2.882,80
GÜNCEL

Sağanak yağış geliyor meteoroloji saat verdi!

Hava durumu son tahminleri meteoroloji açıkladı. Başta İstanbul ve Ankara hava durumu raporları olmak üzere şiddetli yağış geliyor.

İSTANBUL başta olmak üzere yurdun birçok kısmına sağanak yağış geliyor. Haftaya güneşli başlayan İstanbul'da akşam saatlerine doğru şiddetli yağmur bekliyor. 

Hava sıcaklığının Batı bölgelerde yağışla birlikte 2 ila 4 derece azalacağı, doğu kesimlerde 2 ila 6 derece artacağı tahmin ediliyor. Peki Ankara, Bursa, İzmir, Muğla, Bolu, Tekirdağ, Edirne, Eskişehir, Kocaeli ve Sakarya hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL HAVA DURUMU YAĞMUR GELİYOR SAATİ BELLİ!

İSTANBUL hava durumu yeni tahminleri meteoroloji açıkladı güneşli hava yerini akşam saatlerinde şiddetli yağışlara bırakacak. Özellikle İstanbul'da saat 18.00'den sonra şiddetli ve gök gürültülü yağışlar görülecek.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Göller yöresi, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Balıkesir ve Giresun çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğinin beklendiğini duyurdu.  Hava sıcaklığının Batı bölgelerde yağışla birlikte 2 ila 4 derece azalacağı, doğu kesimlerde 2 ila 6 derece artacağı tahmin ediliyor. 

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR