BIST 10.065
DOLAR 34,13
EURO 38,05
ALTIN 2.888,25
GÜNCEL

Şişli Meslek Yüksekokulu Cevahir önünde

T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu yetenekli, yoksul veya kimsesiz çocukları korumak amacıyla Şişli Cevahir AVM önünde stand açtı.

İstanbul Şişli Vakfı tarafından yetenekli, yoksul veya kimsesiz çocukları korumak, eğitim ve öğretimlerini tamamlayabilmeleri için gerekli desteği vermek amacıyla kurulan T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu, İstanbul-Şişli Cevahir AVM önünde tanıtım standı açtı. Yeni açılan okul, geleceğin mesleği olacak dokuz popüler bölümüyle birlikte, bu yıl ek kontenjanla tercihini belirleyecek öğrencileri, geleceğini inşa etmeleri için standında bekliyor.

"Mesleğin Olacak, Geleceğin Olacak" sözüyle yola çıkan ve Türkiye'nin yeni eğitim kurumu olan T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu, kapılarını çocukların geleceğine açtı. Derslerin bir çoğunun uygulamalı yapılacağı, okurken aynı zamanda öğrencilere tecrübe imkanı sunacak olan T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu, Moda Tasarımı, Bankacılık ve Sigortacılık, Yerel Yönetimler, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Mimari Restorasyon, Büro
Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Yaşlı Bakımı, Çocuk Gelişimi, Turizm ve Otel İşletmeciliği olmak üzere toplam dokuz bölümde eğitim verecek.

Gençlere tecrübelerini aktarmaya ve onları hayata hazırlamaya gönüllü, iş ve cemiyet hayatının önemli isimleri ile birbirinden güçlü akademik kadroya sahip olan T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu, bu yıl ek kontenjanla yüksekokul tercihi yapmaya hazırlanan gençleri bekliyor.

Gelir seviyesi düşük gençlere tam burs imkanı...

Toplam 32 tecrübeli eğitimcinin görev yapacağı T.C. İstanbul Şişli Mesle Yüksekokulu’nda, öğrencilere yüzde 100, yüzde 50 ve değişik oranlarda eğitim bursu verilecek; anlaşmalı bankalar vasıtasıyla 10 taksitle eğitim kredisi kolaylığı tanınacak. Gelir seviyesi düşük öğrenciler ise tam burs alarak T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu’nda okuma ayrıcalığına sahip olacak. Beş bin metrekarelik alana yayılan okul, programları destekleyecek sayıda derslik, kütüphane, yüksek teknolojili bilgisayar laboratuvarları ve ender sayıda okulda bulunan fiber internet alt yapısına sahip...

İlk öğrenciler ek yerleştirme ile alınacak...

T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu ilk öğrencilerini 2012 Ek yerleştirme ile alacak. Okula kabul koşulları 2012-ÖSYS Ek Yerleştirme Kılavuzu’nda belirtilecek. Öğrenci adayları, T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu'nu seçebilmek için 2012-ÖSYS Ek Yerleştirme Kılavuzu ile Tercih Formuna Ekim ayında ÖSYM'nin internet adresinden ulaşabilecek. Şişli Meslek Yüksekokulu'nu tercih edecek öğrenciler, 2012-ÖSYS Ek Yerleştirme tercihlerini, bu klavuza göre çok kısa bir süre içinde yapabilecekler.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR