BIST 9.968
DOLAR 34,15
EURO 38,01
ALTIN 2.878,14
GÜNCEL

Sultanahmet'te korkunç patlama ölü ve yaralılar var!

İSTANBUL Sultanahmet'te patlama oldu tramvay durağına yakın bir noktada gerçekleşen patlamada ölü ve yaralılar var. Sultanahmet patlaması son dakika haberine göre çok sayıda ölü ve yaralı var...

İSTANBUL Sultanahmet'te patlama oldu tramvay durağına yakın bir noktada gerçekleşen patlamanın sesi Taksim, Beşiktaş, Çağlayan, Eyüp, Sirkeci, Fındıklı ve Kasımpaşa'dan da duyuldu. Patlamanın bir canlı bomba tarafından gerçekleştirildiği iddia ediliyor... 

Sultanahmet Meydanı'ndaki patlamada olay yerinde ölü ve yaralıların olduğu bildiriliyor.

FLAŞÖLÜ SAYISI AÇIKLANDI : 10 ÖLÜ 15 YARALI

Sultanahmet saldırısındaki ölü sayısı hakkında ilk kez rakam açıklandı. Ölü sayısını İstanbul Valiliği duyurdu. 10 kişi öldü, 15 kişinin de yaralandığı açıklandı.



Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.





OLAY YERİNE GİDEN POLİS ARACI KAZA YAPTI

Olay yerine giden bir polis aracı kaza yaptı. Yaşanan patlamanın sesinin Beşiktaş ve Beyoğlu ilçelerinden duyulduğu belirtiliyor.

 

SULTANAHMET PATLAMASI AMATÖR KAMERA GÖRÜNTÜSÜ

TANIKALEV TOPU GİBİ BİR ATEŞ ÇIKTI

Görgü tanıkları patlamanın çok büyük olduğunu şu sözlerle anlattılar ;

-"Büyük bir patlamaydı. Alev topu gibi bir ateş çıktı yukarıya doğru yükseldi. At Meydanı’na yakın, Dikilitaş’ın olduğu yerde oldu. Kaç yaralı var, durum ne bilmiyorum ama ambulansların biri gelip biri gidiyor"

Erdem Köroğlu isimli bir başka görgü tanığı ise şunları aktardı: "Bir anda bir kalabalık oldu, inanılmaz bir ses geldi etraftaki  tüm binalar sarsıldı. Çevredeki binalarda hasarlar oluştu. Çevremiz kapatıldı, güvenlik çemberi genişletildi."

SULTANAHMET PATLAMASI CANLI BOMBA SALDIRISI MI?

Sultanahmet'te yaşanan patlamanın canlı bombadan kaynaklandığı ve bir turist kafilesinin hedef alındığı iddia ediliyor.

SULTANAHMET PATLAMASI GAZETECİLERE İZİN VERİLMİYOR

Sultanahmet'teki patlamanın meydana geldiği noktaya basın mensuplarının girişine izin verilmiyor. Uzaktan kaydedilen görüntülere göre ambulanslar yaralıları taşıyor.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR