BIST 9.829
DOLAR 34,17
EURO 38,19
ALTIN 2.937,31
İŞÇİ

Torba kadro memur maaşlarını nasıl etkileyecek?

Yerel seçim dolayısıyla Torba Yasa çalışmalarına ara veren meclis, seçim sonrası çalışmalara kaldığı yerden tüm hızıyla devam edecek. Torba kadro ile seçim sonrası memurların maaşı artacak mı, memurlar Torba'dan nasıl etkilenecek?

Torba kadro memur maaşlarını nasıl etkileyecek?

Avukatlık stajında geçen süreler torba kadroda dikkate alınır mı?Bu konuda Devlet Personel Başkanlığı'nın vermiş olduğu bir mütalaada konu açıklığa kavuşturulmuştur. Buna göre; karşılığı Emekli Sandığı'na yatırılmış bulunan avukatlık stajında geçen sürelerin 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 68'inci maddesinin (B) bendi çerçevesinde 1, 2, 3 ve 4'üncü derecedeki kadrolara derece yükselmesindeki süre kaydı aranmaksızın daha aşağı derecelerden atama yapılmasında dikkate alınıp alınmayacağı hususundaki bir soruya verilen cevapta;MİLYONLARCA MEMURA PİYANGO VURDU!ÇALIŞANLARA YENİ DÜZENLEMELER GELİYOR!

Torba kadro memur maaşlarını nasıl etkileyecek?

Buna göre; Nebraska Üniversitesi Tarım ve Doğal Kaynaklar Enstitüsü Tarla ve Bahçe Bitkileri Bölümü'nde geçen hizmetlerinin, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 68/B maddesi gereğince yapılacak atamalarda değerlendirilip değerlendirilemeyeceğine ilişkin bir soruya verilen cevapta; söz konusu şahsın Nebraska Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi ve Doktora sonrası Araştırmacısı olarak geçen hizmetlerinin 6 yılı geçmemek üzere 3/4'ünün, ücret mukabilinde istihdam edilmiş olması kaydıyla, 'özel kurumlarda' çalışılmış kabul edilerek, 657 sayılı Kanun'un 68/B maddesi gereğince değerlendirilebileceği belirtilmiştir.MİLYONLARCA MEMURA PİYANGO VURDU!ÇALIŞANLARA YENİ DÜZENLEMELER GELİYOR!

Torba kadro memur maaşlarını nasıl etkileyecek?

Bu görüş çerçevesinde Halk ve Ziraat Bankası'nda geçen hizmet sürelerinin tamamı torba kadroya atanmada dikkate alınırken Vakıflar Bankası'nda geçen hizmet sürelerinin sadece 6 yılı geçmemek üzere 3/4'ü değerlendirilebilecektir.MİLYONLARCA MEMURA PİYANGO VURDU!ÇALIŞANLARA YENİ DÜZENLEMELER GELİYOR!