BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
GÜNCEL

Türkiye'de soğuk havalarda görülmesi gereken en güzel rotalar...

Soğuk havalarda bile keyif veren rotalar keşfetmek birçok kişi için çok önemli... Türkiye'de güzelliği ile baş döndüren, insanın içine huzur veren bu yerler görülmeye değer! İşte keyif veren o rotalar...

İşte bir parça huzur sunan o adresler...

SAPANCA 
Şehirden kaçış rotaları listelerinin başında gelen Sapanca bahar ve yaz aylarında oldukça kalabalık bir destinasyon oluyor. Eğer bu doğa harikasının tadını sakince çıkarmak isterseniz tam da bu zamanlarda gitmeyi deneyin. Tabi şu sıralar hafta sonu kısıtlamalarından dolayı cumartesi ya da pazar günleri günübirlik gitmek imkansız. Yalnız hafta içi bir boşluk yaratabilirseniz, biraz olsun temiz bir hava almak size iyi gelecektir.

Sabah erken saatlerde göl kenarında yürüyüş yapabilirsiniz. Sapanca Gölü boyunca manzaranın tadını çıkarmanın yanında, hava durumundan yana şanslıysanız gölde kano yapmak da mümkün.

KAZ DAĞLARI 
Doğu kültürlerinden Antik Yunan’a kadar birçok efsaneye konu olan İda Dağı, nam-ı diğer Kaz Dağları, doğaya dair ne varsa sunmakta. Alpler’den sonra dünyanın en yüksek oksijen oranına sahip temiz havası insanı tam anlamıyla yeniliyor.