BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
GÜNCEL

Ünlü oyuncu sosyal medyada terörist Selahattin Demirtaş'ı bakın nasıl savundu?

Katıldığı sosyal medya programında son zamanların konuşulan ismi ünlü oyuncu Nihal Yalçın terörist Selahattin Demirtaş'ın özgür bırakılmasını istedi!

Oyuncu Nihan Yalçın, sosyal medya platformu Youtube'da katıldığı yayında kendisine sorulan soruları yanıtladı. Yalçın'a gelen sorulardan bir tanesi de 'Dünya'da atacağın son tweet ne olurdu?' oldu.

Oyuncu Nihan Yalçın, bu soruya 'Selahattin Demirtaş'a özgürlük' diye cevap verdi.

Videodaki sunucu da Yalçın'ın yanıtına mükemmel' diyerek alkış tuttu.

Nihan Yalçın kimdir?:

29 Mart 1981 yılında İstanbul Kartal’da dünyaya geldi. Aslen Tuncelilidir. Üç kız ve bir erkek kardeşi bulunan Nihal Yalçın, lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünde okudu. Daha sonra Bahçeşehir Üniversitesi'nde ileri oyunculuk üzerine yüksek lisans yaptı. Kamera karşısına ilk kez Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? isimli filmde canlandırdığı Bacı Zeyno karakteri ile geçti.

Kurtlar Vadisi, Şöhret Okulu, Güldünya, Avrupa Yakası, Kış Masalı, Cümbür Cemaat Aile, Yalan Dünya ve Beş Kardeş dizilerinde rol almıştır. Nihal Yalçın son olarak usta yönetmen Yavuz Turgul ve büyük oyuncu Şener Şen’in tekrar bir araya geldiği “Yol Ayrımı” isimli sinema filminin kadrosunda yer almıştır.