BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
GÜNCEL

Yıllar sonra Zerrin Özer'in tecavüz itirafı

90'lı yıllarda ünlü simaların hayatlarının en gizli sırlarını kendi ağızlarıyla itiraf ettiği 'Yasemin'in Penceresi' adlı programın sunucusu Yasemin Bozkurt'tan yıllar sonra bomba açıklamalar...

Sosyal medyanın henüz hayatımızda var olmadığı 90'lı yıllarda, ünlülerin itiraflarını bugün Instagram yerine yaptığı başka bir platform vardı; ekranların fenomen programı Yasemin'in Penceresi... Yıllar sonra izlenme rekorları kıran programın ünlü sunucusu Yasemin Bozkurt, Hürriyet'e yaptığı samimi açıklamalarda yıllar öncesine dair, bugün bile çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Başarılı programının en çok hafızalara kazanın kısmının, ünlü şarkıcı Zerrin Özer'in tecavüze uğradığı anları itiraf ettiği bölüm olduğunu vurgulayan Bozkurt, Özer'in programdaki bu cesur itirafının bugün tüm kadınların, kendilerine yönelik istismara sessiz kalmamaları adına bir örnek teşkil ettiğini söyledi. 

"Zerrin Özer’in itirafıyla ektiği tohum, koca bir ağaç oldu "

Yasemin Bozkurt, o dönem konuk aldığı herkesin zorlu olduğunu söyleyerek, konukları arasında kendisini en şaşırtan ismin Zerrin Özer olduğunu ifade ettiği açıklamasında, Özer’in tecavüze uğradığını ilk defa itiraf etme anını şöyle anlattı:

‘Eğer bu yayınlandıktan sonra halk beni anlamazsa intihar ederim’

“Beni en çok şaşırtan Zerrin Özer’in itirafıydı. Program bitti, ağladı ve kapıdan çıkarken ‘Eğer bu yayınlandıktan sonra halk beni anlamazsa intihar ederim’ dedi. Çünkü Türkiye’nin en ünlü kadını tecavüze uğradığını açıklamıştı.